Bine aţi venit la „No Peanuts! for Translators”

Alăturaţi-vă mişcării „No Peanuts! for Translators” (https://nopeanuts.wordpress.com/), un grup internaţional din ce în ce mai mare de traducători şi interpreţi care au un lucru în comun: cer pentru munca lor o plată din care să trăiască. Gândiţi-vă să deveniţi un susţinător oficial (mergeţi la secţiunea “Welcome” de pe blogul „No Peanuts!”) şi/sau să prezentaţi logo-ul „No Peanuts!” pe site-ul vostru.

De asemenea, sunt binevenite contribuţiile voastre – articole, informaţii, opinii – pentru secţiunile de Umor (Humor), Rezistenţă (Resistance), Respect, şi Erori de traducere (Translation#Fail) ale blogului „No Peanuts!”. Trimiteţi materialele (în orice limbă) pentru a fi analizate la adresa: nopeanuts.fortranslators@gmail.com, şi vizitaţi-ne blogul sau pagina de Facebook (http://www.facebook.com/NoPeanutsMovement) ca să vedeţi şi alte păreri.

Plăţi din care traducătorii şi interpreţii să trăiască nu reprezintă doar un slogan, ci un angajament pentru viitorul nostru.

[Translation into Romanian by Mihaela Buruiana; visit her “My Way” blog.]

About No Peanuts! for Translators

No Peanuts! supports professional translators & interpreters in demanding & receiving fair pay for their work.
This entry was posted in Welcome in Many Languages!. Bookmark the permalink.

No Peanuts! doesn't pretend to be a representative democracy. We don't publish comments that denigrate our movement, attack our writers, or show disrespect for translators. All comments must be signed with first/last name and include a verifiable email address.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s