Velkommen til No Peanuts!

Bli med i bevegelsen No Peanuts! for Translators (ingen smuler til oversettere): http://www.facebook.com/NoPeanutsMovement. Det er en stadig voksende internasjonal gruppe av tolker og oversettere med et felles mål: Å tjene til livets opphold med eget arbeide. Støtt oss (se avsnittet “Welcome” i bloggen No Peanuts!), plassere logoen No Peanuts! på din nettside. Vi ber deg også om å samarbeide med oss: Send oss artikler, nyheter, meninger (på hvilket som helst språk) for sidene Humor, Resistance, Respect og Translation#Fail i bloggen No Peanuts! Send materialet (på hvilket som helst språk) til nopeanuts.fortranslators@gmail.com, og se bloggen vår (https://nopeanuts.wordpress.com/) for å lese alle kommentarene.

Å be om betalinger som gjør det mulig for oversettere og tolker å tjene til livets opphold er ikke et reklameslagord. Det er en innsats for vår fremtid.

[Oversettelse til norsk av: Berit Ness Johnsen.]

About No Peanuts! for Translators

No Peanuts! supports professional translators & interpreters in demanding & receiving fair pay for their work.
This entry was posted in Welcome in Many Languages!. Bookmark the permalink.

No Peanuts! doesn't pretend to be a representative democracy. We don't publish comments that denigrate our movement, attack our writers, or show disrespect for translators. All comments must be signed with first/last name and include a verifiable email address.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s